Pasta pesto met tomaat mozzarella

28-06-2020

Ingrediënten: (2 pers)

- pasta
- 30g rucola
- 20g basilicum
- 20g walnoten
- 20g parmezaanse kaas
- 1/2e teentje look
- 2 el olijfolie
- 2 el yoghurt, natuur
- citroensap
- 1-2 bollen mozzarella
- 2 tomaten
- peper & zout
- mixer

Stappenplan:

- Zet water op en kook de pasta.
- Doe alle ingrediënten voor de pesto (rucola, basilicum, walnoten, parmezaanse kaas, olijfolie, yoghurt en look) in de mixer en mix tot een mooi mengsel.
- Kruid de pesto af naar eigen smaak met peper&zout en citroensap.
- Snijd de tomaten en mozzarella in gelijke schijfjes.
- Giet de pasta af, roer de pesto er onder en serveer (i
k gebruik dus helft olijfolie en helft yoghurt in de pesto voor minder vet en een zachtere smaak)